Home » بلاگ » گل نسترن

عکس گل نسترن

گل نسترن

 

آشنا میشویم با : خواص گل نسترن ،  آشنایی با گل نسترن ٬ انواع گل نسترن ٬ ترکیبات شمیایی گل نسترن ٬ خواص درمانی عرق نسترن ٬ خواص درمانی گل نسترن ٬ درخت نسترن ٬ عرق نسترن ٬ عکس گل نسترن ٬ گل نسترن ٬ گیاه نسترن ٬ محل رویش و کشت گل نسترن ٬ مشخصات گل نسترن ٬ معرفی گل نسترن ٬ میوه نسترن ٬ نام های دیگر گل نسترن ، خواص گل نسترن در طب سنتی

 

نام های دیگر گل نسترن

گل سرخ بری / ورد احمر بری / ورد الکلب

 

مشخصات گل نسترن

گیاهی است از خانواده ی (Rosaceae)، درختچه ای است کوتاه دو تا سه متر با شاخه های کمانی به رنگ سبز تیره و کبود و خارهای پراکنده، تیغ های آن در شا خه های اصلی مسطح و خمیده و قاعده ی آن پهن است ولی در شاخه های گل دار، کوتاه با تعداد بیش تری می باشد.

برگ هایش معمولا ‌دارای پنج تا هفت برگچه است، هر برگچه صاف و کبود رنگ می باشد، گاهی روی رگبرگ کمی کرک هست و در رگبرگ های پشت برگچه تارهای غده ای وجود دارد، برگچه ها دارای دندانه های اره ای نوک تیز، کشیده و رو به بالا هستند.

گل های آن سفید یا زرد یا صورتی به قطر دو تا هشت سانتی متر و دارای یک عدد پایک صاف و کم و بیش خزی به طول نیم تا دو و نیم سانتی متر می باشد.

میوه آن که به عبارت دیگر ته گل است، تخم مرغی و کوزه ای شکل، کشیده و صاف با رنگ سرخ تیره یا سرخ روشن می باشد، که سینور و دون نام دارد و دانه هایی در داخل آن قرار دارد.

میوه نسترن پس از خشک شدن سخت می شود و رنگ آن به قهوه ای تبدیل می شود، طعم آن قابض و کمی شیرین است و داخل آن الیاف باریک و نازک ابریشمی می باشد که درون آن ها دانه های گیاه به صورت فندقه، بیضی، زاویه دار و بسیار سخت قرار دارند، جدار میوه با طعمی  شیرین و اسیدی است.

محل رویش گل نسترن

این گیاه بیش تر در نواحی گرم زمین می روید و به عنوان گل زینتی در نواحی معتدل نیز آورده شده و پرورش داده می شود. این گیاه واریته های متعددی دارد که در مناطق مختلف ایران در دامنه های البرز، دره ی کرج و زاگرس انتشار دارد و در دامنه های کوه الموت قزوین در دوهزار متری، در مشهد، نیشابور، اخلمدخراسان، دامنه های دنا، در سی سخت فارس، لرستان، اراک و همدان به طور پراکنده دیده می شود.

 

خواص درمانی گل نسترن

۱- آن را بخورید. مفرح و مقوی اعصاب است، جریان خون را در رگ های پوست بدن زیاد کرده و سبب لطافت و روشن شدن پوست بدن می شود.

۲- آن را با عسل یا شکر نی به صورت گل قند بسازید و بخورید. سفید شدن موها را به تاخیر می اندازد.

۳- بوییدن آن سبب تقویت قوای دماغی می شود.

۴- خشک آن را بسایید و با حنا خمیر کرده بر بن موها بمالید. پیاز مو را قوی و محکم می کند و سبب تقویت مو می شود.

۵- بعد از هر حمام مقداری از عصاره ی تازه ی آن را گرفته بر بدن بمالید و از حمام خارج شوید‌. بوی بد بدن را زایل و بدن را خوش بو می کند.

 

میوه نسترن

نام های دیگر میوه نسترن

میوه ی گل نسترن / سینورودون / وردبری / بنگل / علیق

طبیعت (طبع) میوه نسترن گرم و خشک است.

 

ترکیب شیمیایی میوه نسترن

کمی  قند / تانن / سیتریک اسید / مالیک اسید.

میوه نسترن ویتامین C در آن وجود دارد.

 

خواص درمانی میوه نسترن

۱- چهار تا هشت گرم از آن را در یک لیتر آب بجوشانید و در طول روز به مرور بنوشید. سیاه سرفه را درمان می کند.

۲- پنجاه گرم از آن را در یک لیتر آب پنج دقیقه بجوشانید، بعد آب صاف کرده ی آن را هر صبح، ظهر و شب یک فنجان بنوشید‌. برای رفع کمی ویتامین C در بدن نافع است.

۳- آن را نرم بسایید‌ و هشت گرم از آن را با آب سرد بخورید. از خون ریزی به خصوص خون روی سینه جلوگیری می کند، قابض است و اسهال های سخت را علاج می کند علاج می کند.

۴- پنجاه گرم از گوشت آن را خرد کرده در یک لیتر آب سرد سه ساعت بخیسانید، بعد پنج دقیقه بجوشانید و پانزده دقیقه دم کنید و آب آن را صاف و شیرین کرده و در طول روز چند بار آن را بنوشید. تپش قلب را برطرف می سازد، تشنجات عصبی یا پرش موضعی را رفع می کند، حبس البول یا بند آمدگی ادرار  درمان می کند، بی خوابی را بر طرف می سازد.

۵- با کوبیده ی  آن شیاف درست کنید و شب ها در مهبل گذارید. مقوی رحم بوده و رطوبت های رحم را خشک می کند.

۶- پنجاه گرم از تارهای داخل میوه نسترن را جمع آوری کرده و در یک لیتر آب جوش دم کنید و آب صاف کرده ی آن را به مرور بنوشید. آرام کننده، مدر و مقوی است.


 

 

محصولات دانلودی 


نسخه درمان خانگی کیست موییترک اعتیاد به روش طب سنتیروشن شدن پوست صورت و بدن


 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.